Autodiefstal preventie

Diefstal Preventie

BearLock® is een mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel een volledig geïntegreerd autoslot ter diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen.

BearLock wordt sinds 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van diefstalpreventie,zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt  het BearLock-versnellingsbakslot®  zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, waardoor het consequent gebruik wordt bevorderd.

Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03

 

Bearlock-Logo transparant