BMW specialist Delft

BMW specialist Delft

U wilt uw BMW in topconditie houden en bent op zoek naar een BMW specialist Delft? MB Car Service biedt alles op het terrein van onderhoud, APK en reparatie voor uw BMW. Wij weten als geen ander hoe rijden in een BMW voelt en dat u dat gevoel graag wilt behouden. Onze optimale en uitgebreide service maakt dat u zich bij ons koning voelt, en dat tegen een scherp tarief. Wij kunnen u alles wat uw auto nodig heeft: inbouwen alarm, bandenservice, updaten van uw navigatiesysteem of taxatie en schadeherstel. Wat u ook nodig heeft u vindt het bij dé BMW specialist Delft: MB Car Service.

Uw banden zijn de basis

De basis van uw auto, het direct contact met de weg, wordt gevormd door de banden waarop uw auto rijdt. Het gebruik van de juiste banden, op het juiste moment is dan ook van groot belang, ook voor uw veiligheid. MB Car Service biedt een uitgebreide service op het gebied van banden:

  • Bandenopslag
  • Winterbanden
  • Zomerbanden
  • Run-flatbanden
  • Vervanging en reparatie van banden

Een lekke band repareren wij op professionele wijze. Wij leveren banden van alle bekende merken. Uiteraard adviseert MB Car Service u graag bij de keuze van de banden. In de winter heeft u soepelere banden nodig dan in de zomer om meer grip op de weg te houden bij sneeuw, modder en regen.

Run-flatbanden zijn er in drie soorten waarbij de zelf steunende band het meest wordt gebruikt. Deze banden geven u door de verstevigde randen de zekerheid dat u bij gebrek aan bandenspanning voldoende tijd heeft naar een veilig plaats te rijden. Ga naar MB Car Service voor uitgebreid advies.

BMW specialist Delft: MB Car Service

Een navigatiesysteem laten inbouwen dat voldoet aan de BMW eisen? Taxatie of reparatie, APK of uw ruit laten vervangen? MB Car Service is dé BMW specialist in de regio Delft. Onze monteurs zijn vak geschoold en worden voortdurend bijgeschoold. Zo bent u er zeker van dat wij altijd gebruik maken van de nieuwste technologieën. Kom gerust langs voor een kennismaking of neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

 

car_logo_PNG1641
logo mini