BMW specialist Den Haag

BMW specialist Den Haag

Voor reparatie, onderhoud of uitgebreide service van uw BMW bent u op zoek naar een BMW specialist Den Haag. Ga naar MB Car Service in Zoetermeer als u wilt genieten van uitgebreide service en expertise. Wij zijn gespecialiseerd in alles omtrent uw BMW en MINI en kunnen uw BMW perfect onderhouden!

Onze monteurs, die vak geschoold zijn, worden voortdurend bijgeschoold zodat wij optimaal en volgens de laatste technologieën kunnen werken. Alles wat u nodig heeft vindt u bij MB Car Service: het updaten van uw navigatiesysteem, bandenservice, inbouwen van alarm maar natuurlijk ook reparaties, onderhoud en carcleaning. Onze kennis en service gaat ver zodat u altijd krijgt wat u nodig heeft en dat tegen een scherp tarief.

Onderhoud en reparatie

Wij onderhouden uw BMW volgens de strenge BMW normen. Wij voeren grote en kleine beurten uit, de benodigde APK en verzorgen schadeherstel. In onze moderne werkplaats doen onze monteurs er alles aan om uw BMW in topconditie te houden. Vervangen of repareren van banden en ruiten maar ook de volledige reiniging van uw wagen behoort tot de mogelijkheden. Wij maken gebruik van de beste diagnose apparatuur en zijn altijd op de hoogte van de modernste technologieën. Wilt u de voordelen van een BMW specialist Den Haag ervaren ga dan naar MB Car Service in Zoetermeer.

Meer over MB Car Service

Als dé BMW specialist Den Haag en omgeving staan wij garant voor uitgebreide expertise en service. Bij ons is de klant koning. Uw wagen dient in perfecte staat te verkeren en daarom hebben wij aandacht voor alle punten: de banden, de motor en de staat van het interieur en exterieur. U kunt bij MB Car Service terecht voor uitgebreide carcleaning: reinigen van de binnenkant van uw auto zoals schoonmaken van de bekleding, stomen bekleding, verwijderen van vlekken en het stofzuigen van uw matten. De buitenzijde van uw BMW kan door MB Car Service in prefecte staat worden gehouden. Wij verwijderen verfspatten, reinigen velgen en poetsen uw auto tot deze er als nieuw uit ziet.

Ook voor het inbouwen van een veiligheidsslot, diefstalpreventie, reinigen van uw airco en het vervangen en repareren van uw ruiten kunt u terecht bij MB Car Service, uw BMW specialist Den Haag en omgeving.

 

car_logo_PNG1641
logo mini