BMW specialist Nootdorp

BMW specialist Nootdorp

Uw BMW wilt u graag in prefect staat zien zodat u kunt genieten van optimaal rijplezier. Voor onderhoud en reparatie gaat u naar MB Car Service, de BMW specialist Nootdorp en omgeving. Gevestigd in Zoetermeer bedienen wij een grote regio. Wij staan bekend om onze vergaande service en uitgebreide kennis en expertise. Wij mogen ons dan ook met recht de BMW specialist Nootdorp en omgeving noemen. Alles wat u kunt wensen op het gebied van uw BMW vindt u bij MB Car Service, van onderhoud en reparatie tot vervangen van ruiten, leveren van topmerk banden, schadeherstel en het updaten van uw navigatie. Wij staan 6 dagen per week geopend. Kom gerust eens lang om kennis te maken, de koffie staat klaar. U kunt ook bellen om direct een afspraak te maken.

Wat doet MB Car Service

MB Car Service is een gespecialiseerde BMW garage die alles biedt wat u nodig heeft voor uw BMW. Wij weten hoe belangrijk veiligheid is en werken altijd volgens de modernste technologieën. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold en onze werkplaats is modern en beschikt over de beste diagnose apparatuur. Uw kunt uw BMW met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij repareren en onderhouden uw auto zowel van binnen als van buiten. Een greep uit onze diensten:

  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Alarmsysteem inbouwen
  • Autodiefstal preventie
  • Taxatie en schadeherstel
  • Carcleaning
  • Diagnose stellen, uitlezen en wissen van storingen
  • Vervanging van ruiten

Wilt u alle voordelen ervaren van een BMW specialist Nootdorp ga dan naar MB Car Service in Zoetermeer. Wij maken graag kennis met u om uw wensen te bespreken.

Updaten navigatie

Uw navigatiesysteem is gebaat bij een jaarlijkse update. Het wegennet in Nederland en Europa verandert voortdurend door de aanleg van nieuwe wegen. Zoekt u een BMW specialist Nootdorp die uw BMW of MINI navigatiesysteem inclusief CCC (Car Communicatie Computer) kan updaten? Ga naar MB Car Service voor professionele update. Wij verzorgen ook de aanschaf en inbouw van uw navigatiesysteem welke wij geheel volgens de BMW normen voor u kunnen installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij MB Car Service in Nootdorp voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 

car_logo_PNG1641
logo mini