BMW specialist Pijnacker

BMW specialist Pijnacker

MB Car Service is dé BWM specialist Pijnacker en omgeving. Bent u op zoek naar een BMW specialist die uw auto volledig kan onderhouden dan bent u bij MB Car Service aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van BMW & MINI en bieden alle diensten op het gebied van reparatie en onderhoud en kunnen u ook van dienst zijn met zaken als inbouwen of reinigen van een aircosysteem of het updaten van uw navigatiesysteem. Wat u ook zoekt voor uw BMW, MB Car Service helpt u, adviseert u voet al uw wensen uit. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een eerste kennismaking. De koffie staat klaar!

Diensten van MB Car Service

Alles wat u nodig heeft voor uw auto vindt u bij MB Car Service. Als BMW specialist Pijnacker willen wij dat u zich bij ons koning voelt en krijgt wat u zoekt. Uw BMW is bij ons in goede handen; onze monteurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het onderhoud van uw BMW. Door middel van bijscholing van onze monteurs kunnen wij garanderen altijd via de modernste technologieën te werken. U kunt bij MB Car Service terecht voor reparaties, onderhoud en APK. Wij doen echter meer:

  • Bandenservice, zomer- en winterbanden, bandenopslag
  • Run-flatbanden specialist
  • Aircoservice
  • Alarmsysteem inbouwen
  • Autodiefstal preventie
  • Carcleaning
  • Diagnose stellen, uitlezen en wissen van storingen
  • Vervanging van ruiten

Voor uitgebreide service, een groot aanbod aan gespecialiseerde diensten voor uw BMW tegen een scherp tarief gaat u naar MB Car Service, uw BMW specialist Pijnacker.

Carcleaning bij MB Car Service

Wilt u uw BMW een uitgebreide schoonheidsbehandeling geven? Bij MB Car Service zorgen wij er voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Zowel uw interieur als exterieur kan door ons perfect worden gereinigd. Wij stofzuigen uw vloeren en matten, kunnen uw bekleding diepstomen en uw lederen bekleding wordt door ons perfect gereinigd.

 

car_logo_PNG1641
logo mini