BMW specialist Voorburg

BMW specialist Voorburg

Uw BMW is in vertrouwde handen bij MB Car Service, dé BMW specialist Voorburg. Door uw auto bij ons te laten onderhouden en repareren bent u er zeker van dat rijden in uw BMW de ultieme rijervaring blijft. Bij ons is de klant nog Koning!

Ons dienstenpakket is uitgebreid en omvat alles wat uw BMW nodig heeft: van periodieke keuring tot bandenservice, carcleaning of het updaten van uw navigatiesysteem. Onze expertise is opgebouwd gedurende een lange periode waarin wij ervaring hebben opgedaan met het merk BMW en MINI. Wilt u ook genieten van onze geweldige service en uitgebreide dienstenpakket, kom dan naar MB Car Service.

Uw BMW en MINI in topconditie

Als BMW specialist Voorburg zorgt MB Car Service er voor dat uw BMW altijd in topconditie verkeert. Wij weten wat uw auto nodig heeft en daarom bieden wij onder meer de volgende diensten aan:

  • Onderhoud en reparaties en APK
  • Bandenservice
  • Alarmsysteem inbouwen
  • Autodiefstal preventie
  • Aircoservice
  • Taxatie
  • Schadeherstel

Is uw BMW onverhoopt beschadigd geraakt dan herstellen wij dit graag op professionele wijze. Ons personeel is uiteraard vakkundig en wordt voortdurend bijgeschoold zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij maken gebruik van de beste diagnose apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen repareren.

MB Car Service voor uw update navigatiesysteem

Voor optimaal gebruik van uw navigatiesysteem is een jaarlijkse update nodig. Het wegennet in Nederland en Europa verandert immers voortdurend. Zoekt u een BMW specialist Voorburg die uw BMW of MINI navigatiesysteem inclusief CCC (Car Communicatie Computer) kan updaten? Ga naar MB Car Service voor professionele update. Wij verzorgen ook de aanschaf en inbouw van uw navigatiesysteem welke wij geheel volgens de BMW normen voor u kunnen installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij MB Car Service in Voorburg voor een persoonlijk advies.

 

car_logo_PNG1641
logo mini