BMW specialist Ypenburg

BMW specialist Ypenburg

Rijdt u een BMW? Dan weet u als geen ander dat BMW rijden een ervaring is die u graag wilt behouden. Goed onderhoud en professioneel uitgevoerde reparaties volgens de BMW normen zijn een must om het optimale rijplezier te behouden. Zoekt u een BMW specialist Ypenburg die aan al uw eisen en wensen kan voldoen ga dan naar MB Car Service. Wij voeren graag al uw opdrachten uit, bij ons staat de klant voorop en wij bieden een geweldige service tegen een scherpe prijs. Wij bieden alles wat uw auto nodig heeft: bandenservice en updaten van uw navigatiesysteem maar ook periodiek onderhoud, APK en het installeren van een alarm. BMW specialist Ypenburg nodig? Ga naar MB Car Service.

Uitgebreide mogelijkheden bij MB Car Service

Wij weten exact wat uw BMW nodig heeft en mogen ons door onze brede ervaring met en kennis van het merk BMW met recht de BMW specialist Ypenburg noemen. Onze monteurs zijn gedegen opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold zodat zij volkomen op de hoogte zijn van de nieuwe technologieën.

Naast periodiek onderhoud en reparaties voeren wij de volgende werkzaamheden aan uw BMW uit:

  • Bandenservice
  • Alarmsysteem inbouwen
  • Aircoservice
  • Taxatie en schadeherstel
  • Autodiefstal preventie
  • Carcleaning
  • Diagnose stellen, uitlezen en wissen van storingen
  • Vervanging van ruiten.

Wat uw auto ook nodig heeft, als BMW specialist Ypenburg staat MB Car Service voor u klaar. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of kom langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Diefstal preventie

MB Car Service kan uw BMW beveiligen met een mechanisch beveiligingssysteem: BearLock®. Dit versnellingsbakslot is eenvoudig maar zeer doeltreffend om autodiefstal te voorkomen. Zoekt u naar een BMW specialist Ypenburg die voor u een beveiligingssysteem kan aanbrengen in uw BMW, ga dan naar MB Car Service. Samen met u komen wij tot de beste oplossing. Wij staan bekend om onze uitstekende service, uitgebreide kennis en ervaring en professionaliteit. Meer informatie? Bel ons of kom langs voor een kennismaking.

 

car_logo_PNG1641
logo mini